Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker ve lokum görmek

Rüyada şeker ve lokum görmek

Rüyada şeker ve lokum görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına delalettir.

Rüyada şeker ve lokum gördüyseniz:

  • Dışında kalmak istediğiniz konular ya da dikkate almadığınız tavsiyeler söz konusu olabilir.

Rüyada şeker lokum dağıtmak kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine alamet eder.

Rüyada şeker lokum görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada lokum ve şeker görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada lokum şekeri görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeker ve lokum görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada şeker ve lokum yemek bunları en doğru şekilde kullanacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada lokum şekeri yemek sevindirici şeyler duymaya, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına tabir olunur.

Rüyada renkli lokum görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments