Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere yakalanmak

Rüyada askere yakalanmak

Rüyada askere yakalanmak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, kafasının rahat olacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, dünya mallarının çoğalacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada askere yakalanmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, kariyerinizde veya arkadaşlık ilişkilerinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada askerler tarafından yakalanmak sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada asker tarafından yakalanmak çok pişmanlık duyacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askere yakalanmak kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalet eder.

Rüyada askerlere yakalanmak tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalettir.

Rüyada sevgiliye yakalanmak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, el açmayacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis yakalanmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, borçlarının ödeneceğine delalettir.

Rüyada ağıt yakanı görmek eline büyük paralar geçeceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments