Rüyada kurtlu bezelye görmek

Rüyada kurtlu bezelye görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada kurtlu bezelye gördüyseniz:

  • Uzakta oturan yakınlarınızdan iyi haberler alabilirsiniz.

Rüyada kurtlu bezelye görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, küs kimselerin barışacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bezelye toplamak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, gönül sızılarının dineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bezelye kusmak arkadaşlarla aranın bozulacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına yorulur.

Rüyada yeşil bezelye yemek eline geçen paraları tutamayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine işarettir.

Rüyada bezelye tohumu görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bezelye yediğini görmek batıl amele, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bezelye görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına işarettir.

Rüyada kıymalı bezelye görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top