Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker tarafından dövülmek

Rüyada asker tarafından dövülmek

Rüyada asker tarafından dövülmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, bazı ortak işlere gireceğine, bunu da herkese ilan edeceğine inanılır.

Rüyada asker tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Çok fazla sorumluluk üstlenmeniz durumunda sinirleriniz bozulabilir.

Rüyada askerler tarafından kovalanmak evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada asker tarafından öpülmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerler tarafından öldürülmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker tarafından korunmak şansının kendisinden yana olacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada askerler tarafından yakalanmak kendisi paralayacağına, hataların telafi edileceğine, işe başlanacağına yorulur.

Rüyada asker tarafından öldürülmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada askerler tarafından tutuklanmak kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker tarafından aranmak neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments