Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut dökmek

Rüyada armut dökmek

Rüyada armut dökmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada armut dökmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri istediğiniz birşeylere sahip olabilirsiniz.

Rüyada armut dökmek işlerin sürekli artacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada armut toplamak saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada bahçede armut toplamak umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı armut görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada armut suyu içmek mutluluğu yakalayacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına yorulur.

Rüyada armut düşürmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada elma armut yemek evlatlarının hayrını göreceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pazarda armut görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments