Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut kurdu görmek

Rüyada armut kurdu görmek

Rüyada armut kurdu görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalet eder.

Rüyada armut kurdu gördüyseniz:

  • Ailevi ilişkilerinize gereken ilgiyi göstermeniz gerekiyor.

Rüyada kurtlu armut yemek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalet eder.

Rüyada armut kurdu görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işarettir.

Rüyada kurtlu armut görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, huzurunun bozulacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken armut yemek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçta armut görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına yorulur.

Rüyada ayva armut görmek yaptığı işten çıkarılacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dalda armut görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulur.

Rüyada armut ağacından armut yemek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments