Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk eti almak

Rüyada tavuk eti almak

Rüyada tavuk eti almak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kalabalıktan uzak olacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk eti almak gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Rüyada tavuk eti doğradığını görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk eti pişirmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, düşmanlarının güçleneceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tavuk eti yemek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada az pişmiş tavuk eti görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk etli pilav görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine inanılır.

Rüyada poşette tavuk eti görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada tavuk ve et görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına işarettir.

Rüyada ekmek arası tavuk eti yemek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments