Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş tavuk eti görmek

Rüyada pişmiş tavuk eti görmek

Rüyada pişmiş tavuk eti görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sorunların tarihe karışacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş tavuk eti gördüyseniz:

  • Aynı zamanda sizin için önemli gelişmelerinyaşanabileceği bir zaman dilimindesiniz.

Rüyada pişmiş tavuk eti görmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş tavuk eti yemek görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, işlerin düzene gireceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada pişmemiş tavuk eti görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada az pişmiş tavuk eti görmek işlerin günden güne bozulacağına, sıkıntısının biteceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş tavuk eti yediğini görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada az pişmiş tavuk eti yemek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş tavuk et yemek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş tavuk eti yemek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments