Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canavarla savaşmak

Rüyada canavarla savaşmak

Rüyada canavarla savaşmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada canavarla savaşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerden beklediğiniz karşılığı göremediğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada canavarla savaşmak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada su canavarı görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde canavar görmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göl canavarı görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına işarettir.

Rüyada canavar tarafından öldürülmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber alamet eder.

Rüyada canavar bebek görmek hayatının zorlaşacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada canavar saldırısı görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine işarettir.

Rüyada canavarı öldürmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments