Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt beslemek

Rüyada kurt beslemek

Rüyada kurt beslemek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada kurt beslemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz moral yönünden sizi destekleyecek.

Rüyada kurt köpeği beslemek atılan adımların zarar vereceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına işaret eder.

Rüyada kurt beslemek dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi beslediğini görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına işarettir.

Rüyada yılan beslemek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, muradına eremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi yavrusu beslemek istediği gibi hareket edeceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, alın terinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada kediye beslemek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, sıkıntısının biteceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz at beslemek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada goril beslemek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments