Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada goril beslemek

Rüyada goril beslemek

Rüyada goril beslemek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada goril beslemek gördüyseniz:

  • Duygusal yapınızı bir daha gözden geçirin, belki duyularınızı saklıyor sevginizi açığa vurmuyor olmanız ilişkinizin olumsuz yönlere kaymasına neden olmuştur, yani ilişkinizde sizin hatalarınız daha fazla olabilir.

Rüyada goril beslemek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına tabir olunur.

Rüyada goril sevmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, zorlukların artacağına rivayet eder.

Rüyada goril olmak bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işarettir.

Rüyada goril yavrusu görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, ömür boyu süreceğine, hayat boyu desteği olacağına alamet etmektedir.

Rüyada goril öldürmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük goril görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada goril olduğunu görmek başa iş açacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dev goril görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments