Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sular arasında kalmak

Rüyada sular arasında kalmak

Rüyada sular arasında kalmak karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, kurtuluşu bulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sular arasında kalmak gördüyseniz:

  • Genç kimselerle bir arada bulunmanız da olasıdır.

Rüyada sular arasında kalmak geçim sıkıntısından kurtulacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalettir.

Rüyada cennet cehennem arasında kalmak huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada iki aşk arasında kalmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşunlar arasında kalmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca rivayet eder.

Rüyada savaşın arasında kalmak daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeklerin arasında kalmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada iki kişi arasında kalmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada ateş arasında kalmak nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments