Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğun yaralandığını görmek

Rüyada bir çocuğun yaralandığını görmek

Rüyada bir çocuğun yaralandığını görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, ekmeğinin verimli olacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bir çocuğun yaralandığını gördüyseniz:

  • Olumlu bakmaya çalışırsanız pek çok şeyin çözülebileceğini görebilirsiniz.

Rüyada çocuğunun yaralandığını görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun vücudunda yaralar görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunda yara görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, hem çok mutlu olacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada çocuğun yüzünde yara görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada bir çocuğun yaralandığını görmek rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun sırtında yara görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğun başında yara görmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments