Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık kürek görmek

Rüyada kırık kürek görmek

Rüyada kırık kürek görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, makbul olan mallara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık kürek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön plana çıkabilir.

Rüyada kırık kürek görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada ekmek küreği görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine rivayet eder.

Rüyada kürek sapı görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine yorulur.

Rüyada mezara kürekle toprak atmak işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, malların çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada naylon kürek görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine delalettir.

Rüyada sandal kürek çekmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kürekle adam dövmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada elinde kürek görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, aksiliklerin aşılacağına, kazancını iki kat arttıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments