Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz ıslanmak

Rüyada deniz ıslanmak

Rüyada deniz ıslanmak ters giden işlerin düzeleceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada deniz ıslanmak gördüyseniz:

  • Gerekli bilgileri edinmeden tepki vermemenizde fayda var.

Rüyada deniz suyundan ıslanmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine rivayet eder.

Rüyada dalgalı denizde ıslanmak ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, hak yolunu tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde ıslanmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında ıslanmak onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz dalgasıyla ıslanmak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz suyuyla ıslanmak kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, dertlerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada denizden ıslanmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz ıslanmak yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kişinin şifa bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments