Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerim taşımak

Rüyada kuranı kerim taşımak

Rüyada kuranı kerim taşımak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim taşımak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işlerinizi engellemeye çalışabilirler veya size karşı çıkmak konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada kuranı kerim taşımak rahatın ve konforun geleceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi taşımak geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine inanılır.

Rüyada kuranı kerimi elinde taşımak dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işaret eder.

Rüyada elinde kuranı kerim taşımak çok büyük paralar kazanacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına delalet eder.

Rüyada kuranı kerimi suyun içinde görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerimi hediye almak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı kaplı kuranı kerim görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi okuyamamak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments