Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerimi taşımak

Rüyada kuranı kerimi taşımak

Rüyada kuranı kerimi taşımak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına işarettir.

Rüyada kuranı kerimi taşımak gördüyseniz:

  • İşinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren bir konu yüksek potansiyel içeriyor olabilir.

Rüyada kuranı kerim taşımak yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerimi taşımak helal kazanç elde edileceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi elinde taşımak iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde kuranı kerim taşımak ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, sıkıntılardan kurtulmaya alamet eder.

Rüyada kuranı kerimi yırtık görmek köşeye sıkıştıracağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada kuranı kerim harfleri görmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına işarettir.

Rüyada kuranı kerimi suyun içinde görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına delalet eder.

Rüyada kuranı kerim düşürmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments