Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerime yemin etmek

Rüyada kuranı kerime yemin etmek

Rüyada kuranı kerime yemin etmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, geri planda kalacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, hayalkırıklığı duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerime yemin etmek gördüyseniz:

  • Akıldan veya sağduyudan çok uzak hareketleri olan kişiler sizi şaşırtabilirler.

Rüyada kuranı kerime yemin etmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kuranı kerime dokunmak mevki makam sahibiyken işten olunacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine alamet eder.

Rüyada kuranı kerime bakmak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerime ayak basmak verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Rüyada kuranı kerime basmak yaralayacağına ve küstüreceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada kuranı kerime sarılmak olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kuranı kerime el basmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayeti kerime görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments