Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerime bakmak

Rüyada kuranı kerime bakmak

Rüyada kuranı kerime bakmak hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerime bakmak gördüyseniz:

  • Yakın çevreden bir kadın önemli bir haber verebilir.

Rüyada kuranı kerime bakmak hayırlı işlere girileceğine, istediği evde oturacağına, elde bulunan imkânların artacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerime yemin etmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerime el basmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerime ayak basmak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulur.

Rüyada kuranı kerime dokunmak insanlardan uzaklaşılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerime basmak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, güzelliklere rast gelineceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuranı kerime sarılmak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ayeti kerime okumak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments