Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini pisliğe sürmek

Rüyada elini pisliğe sürmek

Rüyada elini pisliğe sürmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kafasının rahatlayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine delalet eder.

Rüyada elini pisliğe sürmek gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler söz konusu, yanaşan gemiyi kaçırmamanızda fayda var.

Rüyada elini pisliğe sürmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi pisliğini eline almak işini layığı ile yerine getireceğine, işinden ve parasından olacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına tabir olunur.

Rüyada elini pisliğe sokmak çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına delalet eder.

Rüyada insan pisliğini eline almak kısmetinin ve şansının da açık olacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına tabir olunur.

Rüyada elinde insan pisliği görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada türbeye el sürmek sorunlarının da son bulacağına, muradına ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada elini dışkıya sürmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına alamet eder.

Rüyada ellerine krem sürmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments