Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerim üzerine yemin etmek

Rüyada kuranı kerim üzerine yemin etmek

Rüyada kuranı kerim üzerine yemin etmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada kuranı kerim üzerine yemin etmek gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler size iyi gelebilir.

Rüyada kuranı kerim üzerine yemin etmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, amaçlardan sapmaya yorulmaktadır.

Rüyada kurana yemin etmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, kalbini tekrar hayata açacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerime yemin etmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuranın üstüne yemin etmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurana el basıp yemin etmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada kuranla yemin etmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurana yemin ettirmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, gözyaşlarının dineceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuranın üzerine yemin etmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments