Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranın üzerine yemin etmek

Rüyada kuranın üzerine yemin etmek

Rüyada kuranın üzerine yemin etmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada kuranın üzerine yemin etmek gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyler olabilir.

Rüyada kuranın üstüne yemin etmek hayırlı kapıların açılacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada kurana el basarak yemin etmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kuranın üzerine yemin etmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurana yemin etmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranla yemin etmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına işarettir.

Rüyada kurana el basmak yemin etmek gönlündeki gibi sevileceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerime yemin etmek elinin döneceğine, gelişeceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine delalet eder.

Rüyada kurana el basıp yemin etmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments