Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran üstüne yemin etmek

Rüyada kuran üstüne yemin etmek

Rüyada kuran üstüne yemin etmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kuran üstüne yemin etmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren başlıklarda yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir.

Rüyada kuran üstüne yemin etmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kuranın üstüne yemin etmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet eder.

Rüyada kuranla yemin etmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, herkesin şaşırtılacağına alamet eder.

Rüyada kuranı kerim üzerine yemin etmek çok büyük paralar kazanılacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurana el basarak yemin etmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kavgaların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kurana el basıp yemin etmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine rivayet eder.

Rüyada kuranın üzerine yemin etmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, parasını ve malını kaybedeceğine, yaşamının tazeleneceğine rivayet eder.

Rüyada kurana yemin ettirmek mutlu bir evliliğe, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments