Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurana yemin ettirmek

Rüyada kurana yemin ettirmek

Rüyada kurana yemin ettirmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurana yemin ettirmek gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanı dönüyorsun.

Rüyada kurana yemin ettirmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına işaret eder.

Rüyada kuranla yemin etmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına delalet eder.

Rüyada kuranı kerim üzerine yemin etmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, müjdeli bir haber alacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına alamet eder.

Rüyada kuran üstüne yemin etmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada kurana el basmak yemin etmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurana el basıp yemin etmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine delalettir.

Rüyada kurana el basarak yemin etmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranın üstüne yemin etmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments