Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranın üstüne yemin etmek

Rüyada kuranın üstüne yemin etmek

Rüyada kuranın üstüne yemin etmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranın üstüne yemin etmek gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar, tamamlanması gereken resmi veya finansal konular söz konusu olabilir.

Rüyada kuranın üstüne yemin etmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuran üstüne yemin etmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranın üzerine yemin etmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işarettir.

Rüyada kurana el basmak yemin etmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, üzüntülerin biteceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuran üzerine yemin etmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurana el basarak yemin etmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına delalet eder.

Rüyada kurana yemin etmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada kurana yemin ettirmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments