Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran tuttuğunu görmek

Rüyada kuran tuttuğunu görmek

Rüyada kuran tuttuğunu görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada kuran tuttuğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait bilgileri veya sırları kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada kuran tuttuğunu görmek bekar ise evleneceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine inanılır.

Rüyada kuranı kerim tuttuğunu görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, işlerinin düzene gireceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık tutan görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada buz tutmuş yol görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada bacakları tutmamak geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birinin elinizi tuttuğunu görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada balık tutmaya gitmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments