Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranın parçalandığını görmek

Rüyada kuranın parçalandığını görmek

Rüyada kuranın parçalandığını görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kuranın parçalandığını gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiniz sizi engelliyor olabilir.

Rüyada kuran parçaları görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranın parçalandığını görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada kuran parçalarını toplamak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı parçalayarak öldürmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü parçalara ayırmak güzel günlerine gölge düşeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücutta et parçası görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının parçalanarak öldüğünü görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saatin parçalandığını görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments