Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran parçaları görmek

Rüyada kuran parçaları görmek

Rüyada kuran parçaları görmek ünleneceğine, önünün açılacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada kuran parçaları gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme eğilimindesiniz.

Rüyada kuran parçaları görmek içinin rahatlayacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kuran parçalarını toplamak çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, güven kaybına uğrayacağına, duyguların karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranın parçalandığını görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, durgunlaşacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine alamet eder.

Rüyada küçük kağıt parçaları görmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çiğ et parçası görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanı iki parça görmek rızkın gittikçe azalacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, iş değişikliğine gidileceğine işaret eder.

Rüyada yılanın parçalandığını görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, umutlarının söneceğine, onlara doyasıya sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermer parçaları görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments