Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran okumaya niyet etmek

Rüyada kuran okumaya niyet etmek

Rüyada kuran okumaya niyet etmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, de elinin bollaşacağına, sorunlarını aşacağına, çok kötü günler geçirileceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kuran okumaya niyet etmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya önemsediğiniz plan ya da işlerinizi, daha fazla dikkat çekebileceğiniz yöntemleri veya ortamları göz önünde bulundurarak kurgulamanın yararını görebilirsiniz.

Rüyada kuran okumaya niyet etmek mutlu bir evliliğe, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına inanılır.

Rüyada abdest almaya niyet etmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaza niyet etmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, eğlenceli günler geçireceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada umreye gitmeye niyet etmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına rivayet eder.

Rüyada evlenmeye niyet etmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada hacca gitmeyi niyet etmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruça niyetlenmek iç sıkıntınızın azalacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada abdeste niyetlenmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, güzel haberler alınacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments