Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdeste niyetlenmek

Rüyada abdeste niyetlenmek

Rüyada abdeste niyetlenmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdeste niyetlenmek gördüyseniz:

  • Yanında kendinizi iyi hissettiğiniz kişilerle zaman geçirmeniz keyifli vakitlerin garantisi olabilir.

Rüyada abdeste niyetlenmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada abdest almaya niyet etmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, maddi imkânlarının artacağına alamet eder.

Rüyada abdeste niyet etmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına yorulmaktadır.

Rüyada evlenmeye niyet etmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, elinin de bolluk göreceğine alamet eder.

Rüyada oruça niyetlenmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kazancını iki kat arttıracağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada umreye niyet etmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılmaya niyet etmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına delalettir.

Rüyada niyetini görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, gözyaşı döküleceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments