Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker kovalamak

Rüyada asker kovalamak

Rüyada asker kovalamak onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker kovalamak gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek veya da işinizde terfi edeceksiniz.

Rüyada asker kovalamak eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tosun kovalamak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz fare kovalamak Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir kızı kovalamak ele güne muhtaç olacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, Allah’a dua edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanın kovaladığını görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine delalettir.

Rüyada aslanın kendini kovaladığını görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine tabir olunur.

Rüyada yılanı kovalamak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını kovalamak elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments