Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran dili görmek

Rüyada kuran dili görmek

Rüyada kuran dili görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuran dili gördüyseniz:

  • Bayanlarla olanlar başta olmak üzere, karışıklık yaratabilecek tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada kuran dili görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah dil görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dilenen birini görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dil yalamak kısa süre içinde işten çıkılacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin dilini kesmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilin uzadığını görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına inanılır.

Rüyada birine dil çıkardığını görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments