Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah dil görmek

Rüyada siyah dil görmek

Rüyada siyah dil görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, yardımda bulunacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sorunların üzüntülere neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah dil gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissederek her işe koşturmak isteseniz de, bir kişinin yapabileceği işten fazlasını yüklenmeyin.

Rüyada siyah dil görmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına işarettir.

Rüyada dil kavgası etmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine delalettir.

Rüyada dilini çiğnemek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada dil görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, ticaretinin büyüyeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilin kopmasını görmek mutlu ve huzurlu olacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalettir.

Rüyada başkasının dilini koparmak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilini deldirmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, çok büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin dilini emmek işlerinin aksayacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments