Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe kurabiye görmek

Rüyada pembe kurabiye görmek

Rüyada pembe kurabiye görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine delalettir.

Rüyada pembe kurabiye gördüyseniz:

  • Plan yapmayı veya hayal kurmayı bırakıp yapmak istediğiniz şeylerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada pembe kurabiye görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine yorulur.

Rüyada bademli kurabiye görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarçınlı kurabiye yapmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işarettir.

Rüyada unlu kurabiye yemek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalet eder.

Rüyada tatlı kurabiye yemek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, son model arabaya sahip olacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına işaret eder.

Rüyada tuzlu kurabiye yemek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada cevizli kurabiye görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine delalettir.

Rüyada pişmiş kurabiye görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments