Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker kepi takmak

Rüyada asker kepi takmak

Rüyada asker kepi takmak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada asker kepi takmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı kontrol altında tutabilir, görevlerinizi veya kendinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmeyerek düzeni sağlayabilirsiniz.

Rüyada asker kepi takmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işaret eder.

Rüyada asker kepi görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kep takmak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, düzenin kurulacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kep takmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kep ve cübbe giymek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kep görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, komşular tarafından kötülenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kep töreni görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezuniyet kepi görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments