Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kep görmek

Rüyada beyaz kep görmek

Rüyada beyaz kep görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, dileklerin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kep gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri daha iyi yapabilmesi, daha verimli sonuçlar alabilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için fikirleriniz olabilir.

Rüyada beyaz kep görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kep taktığını görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada mezuniyet kep görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada mezuniyet kepi görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet eder.

Rüyada kep atmak haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kep ve cübbe giymek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada kırmızı kep takmak güzelliklerle dolacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, inancının zayıflayacağına işarettir.

Rüyada kep takmak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments