Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kep töreni görmek

Rüyada kep töreni görmek

Rüyada kep töreni görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, zahmetinin çoğalacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, musibetlerin yaşanacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine işarettir.

Rüyada kep töreni gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için bazı iyilikler yapabilirsiniz.

Rüyada kep töreni görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, makam sahibi olacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kep takmak isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada kep ve cübbe giymek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, önemli atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kep görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Rüyada asker kepi görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kime danışacağını bilemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kep takmak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada kep görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kep atmak sevdikleri ile birlikte olacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments