Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kep takmak

Rüyada kep takmak

Rüyada kep takmak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, şansının geri döneceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, insanları kıracağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kep takmak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınızın rehberliği size yardım edebilir.

Rüyada kep takmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çabalarının boşa çıkacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kırmızı kep takmak gönlünün rahata ereceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada asker kepi takmak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, kişinin malını kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezuniyet kep görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker kepi görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kep görmek hayallerinin söneceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına alamet eder.

Rüyada kep taktığını görmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, bol bol moral depolanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kep görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments