Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker kepi görmek

Rüyada asker kepi görmek

Rüyada asker kepi görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, kırgınların barışacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada asker kepi gördüyseniz:

  • İş birliği olumlu sonuç getirmeyebilir.

Rüyada asker kepi görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada asker kepi takmak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezuniyet kepi görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet eder.

Rüyada kep görmek tatsız durumlar yaşanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada kep töreni görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kep ve cübbe giymek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına alamet eder.

Rüyada kep atmak iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kep görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments