Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kep atmak

Rüyada kep atmak

Rüyada kep atmak istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, yeni bir hayat kurulacağına işarettir.

Rüyada kep atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri belli konularda ikna etmek çok kolay olmayabilir.

Rüyada kep atmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kep giydiğini görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kep töreni görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza tabir olunur.

Rüyada asker kepi takmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kep ve cübbe giymek elini eteğini hayattan çekeceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kep takmak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Rüyada mezuniyet kep görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına işarettir.

Rüyada kep takmak aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, birikmiş parasının olacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments