Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumdan kaymak

Rüyada kumdan kaymak

Rüyada kumdan kaymak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada kumdan kaymak gördüyseniz:

  • Seksüel aktiviteniz alışılmışın ötesinde olabilir.

Rüyada kumdan kaymak yeni işler peşinde koşulacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kum üzerinde kaymak fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kumda kaymak hayal edilenlere ulaşılamayacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kumun üstünde kaymak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işarettir.

Rüyada altın kum görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kum üzerinde namaz kılmak yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, uygulayacağına alamet eder.

Rüyada kürekle kum atmak kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumda yüzmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, masraflarının azalacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments