Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum üzerinde kaymak

Rüyada kum üzerinde kaymak

Rüyada kum üzerinde kaymak hem de yeni mülkler satın alacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, işlerinin çok iyi olacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kazancının hiç azalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kum üzerinde kaymak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkiler stresi azaltabilir.

Rüyada kum üzerinde kaymak kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumda kaymak mutluluğun kapıyı çalacağına, muradın gerçekleşeceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumdan kaymak kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumun üstünde kaymak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, güçlendikçe güçleneceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın rengi kum görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kumda yüzük bulmak rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına işaret eder.

Rüyada kumda yılan görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elenmiş kum görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments