Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumdan tepeye tırmanmak

Rüyada kumdan tepeye tırmanmak

Rüyada kumdan tepeye tırmanmak hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet eder.

Rüyada kumdan tepeye tırmanmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeye hazır olun.

Rüyada kumdan tepeye tırmanmak büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kum tepesine tırmanmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada düz tepeye tırmanmak iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil tepeye tırmanmak kavgaların biteceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir tepeye tırmanmak daha büyük adımlar atılacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kudret ve destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dik bir tepeye tırmanmak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Rüyada dağın tepesine tırmanmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, eşi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağacın tepesine tırmanmak evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, sıkıntıların azalacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments