Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum almak

Rüyada kum almak

Rüyada kum almak hem de zengin biri olacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorlanacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum almak gördüyseniz:

  • Sizi iyi şeyler yapmanız için ikna etmeye çalışan kişi sayısı artabilir.

Rüyada kum yağmuru görmek zor zamanların biteceğine, içinin de rahat edeceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu kum görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada kumun üstünde kaymak ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yeni bir eve taşınacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kumda yürümek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, planların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada su içinde kum görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına alamet eder.

Rüyada deniz kenarında kum görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada kum seli görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, hidayete ereceğine inanılır.

Rüyada çimento ve kum görmek Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments