Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumun içine gömülmek

Rüyada kumun içine gömülmek

Rüyada kumun içine gömülmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, anne baba duaları alınacağına, iş hayatında başarılı olmaya, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kumun içine gömülmek gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir.

Rüyada kumun içine gömülmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kum gömülmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına inanılır.

Rüyada deniz kumuna gömülmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, ailesini utandırmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömü kazmak başına tekin olmayan olayların geleceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada canlı bebeğin gömüldüğünü görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kuma gömülmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına rivayet eder.

Rüyada denize gömülmek ev sahibi olunacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölü birinin gömüldüğünü görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, şansının yaver gideceğine, başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments