Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum hortumu görmek

Rüyada kum hortumu görmek

Rüyada kum hortumu görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına işarettir.

Rüyada kum hortumu gördüyseniz:

  • Rahatsız edici misafirler gelebilir.

Rüyada kum hortumu görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada hortum bağlamak düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada havada hortum görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, ayrılmış olanların kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada hortum eklemek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, takdir edileceğine işarettir.

Rüyada hortumdan su görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, yüzünün hep güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hortumla çimleri sulamak yeni iş kapılarının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada hortumla ıslanmak dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde hortum görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, maneviyatının çökeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments