Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumdan dağ görmek

Rüyada kumdan dağ görmek

Rüyada kumdan dağ görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, hasretin ve özlemin biteceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, bolluk içine olacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, karanlıkların aydınlanacağına delalettir.

Rüyada kumdan dağ gördüyseniz:

  • Planlardaki son dakika değişiklikleri lehinize olabilir.

Rüyada kumdan dağ görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına alamet eder.

Rüyada kumlu dağ görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kum dağı görmek işlerin rast gideceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada beyaz kumlu deniz görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına inanılır.

Rüyada denizi kumlu görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taş ve kum görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza işaret eder.

Rüyada deniz kumu yemek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına işaret eder.

Rüyada kumun içinde yüzmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, her gün daha fazla dolacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments