Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumu kazmak

Rüyada kumu kazmak

Rüyada kumu kazmak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, pişmanlığa, kar sağlayacağı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kumu kazmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızın sizi yavaşlatmasına izin vermeyin.

Rüyada kumu kazmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına yorulur.

Rüyada deniz kumu kazmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada kum kazmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek mezarı kazmak bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine yorulur.

Rüyada evin önünü kazmak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, nefsine uyacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kabrini kazmak bazı sorunların başgöstereceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına işarettir.

Rüyada küçük çukur kazmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, birikiminin artacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına alamet eder.

Rüyada babasının mezarını kazmak saygınlık elde edeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments