Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kabrini kazmak

Rüyada kendi kabrini kazmak

Rüyada kendi kabrini kazmak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada kendi kabrini kazmak gördüyseniz:

  • Hislerinizin etkisinde kalarak vereceğiniz kararlarla acele olarak harekete geçerseniz, sonradan pişman olacağınız sözler sarfedebilirsiniz.

Rüyada kabrini kazmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi kabrini kazmak gelirinin giderinden fazla olacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kürekle mezar kazmak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde çukur kazmak sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığı kazmak işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kömür kazmak dertlerin biteceğine, isyan edeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine işaret eder.

Rüyada yeri kazmak devlete hizmet etmeye, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde toprak kazmak uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments