Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jandarma asker görmek

Rüyada jandarma asker görmek

Rüyada jandarma asker görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, dertlerinin unutulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine yorulur.

Rüyada jandarma asker gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya arkadaşlık ilişkilerinizde pozitif olmanız hoşnutsuz bir durumu onarmanıza yardım edebilir.

Rüyada asker jandarma görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına işarettir.

Rüyada jandarma asker görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker ve jandarma görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada jandarmadan kaçmak beğenilen işlere imza atacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, korkularının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada silahlı jandarma görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada polis ve jandarmadan kaçmak gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada kalabalık jandarma görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments